Belco is still looking for a home

Belco 22082015 1Belco lived on the streets of Skopje for several years. He was shot a few months ago. Animal lovers found him and rushed him to the vet. He had surgery and now he can walk very well again. Just a slight limp indicates something happened to him. He is perfectly behaved indoors and very fond of people, dogs and cats. The ideal dog to have as a companion for life. If you think so too, contact us!!

Belco woonde jaren op straat in Skopje. Enkele maanden geleden werd er op hem geschoten. Dierenvrienden vonden hem en namen hem snel mee naar de dierenarts. Hij werd geopereerd en nu kan hij weer goed lopen. Als je goed kijkt, zie je dat hij nog een beetje mank loopt, maar de kans is groot dat ook dat zal verdwijnen. Hij gedraagt zich voorbeelding in huis en is gek op dieren, honden en katten. Het ideale maatje. Als jij dat ook vindt, neem dan contact met ons op!! Voor bemiddeling werken we samen met Friends for Straydogs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s