Bino is ready to gooooo

Bino 29082015 3 Bino was found by Rescue for Animals in Bitola, Macedonia. He has a lame hind leg and he was suffering from scabies. He went to the vet this week and he declared his scabies healed. Bino is ready to travel to his new home in Germany. A fundraiser to pay the last part of the trip and his documents reached its goal amount. We will let you know when Bino has arrived at his new home.

Bino werd gevonden door Rescue for Animals in Bitola, Macedonië. Hij heeft een lam achterpootje en hij had last van schurft. Afgelopen week moest hij voor controle naar de dierenarts en die verklaarde hem voor genezen, qua schurft dan. Bino mag op reis naar zijn nieuwe huis in Duitsland. Een fundraiser heeft al het benodigde geld opgehaald. We laten het jullie weten als Bino op zijn nieuwe adres is aangekomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s