New handicapped dog in foster care

Kaja 11102015 1

After Ava left her home Silvija Gastarovska in Skopje, Macedonia, decided to take in a dog that had been living for some time in a court yard. Unable to use her legs. First she had a fractured pelvis and when things started looking better, she had an ehrlichia infection and lost the use of all her legs. If anyone has any experience with this kind of cases and what can be done, please let us know. And if you can help with a donation, that would be great as well.
This is her fundraiser: https://www.youcaring.com/kaja-handicapped-dog-449424
This is her page on Facebook: https://www.facebook.com/Kaja-is-dying-to-be-mobile-agai…/…/

En weer hebben we jullie hulp nodig voor een gehandicapte hond: Kaja. Nadat Ava uit haar huis was vertrokken besloot Silvija Gastarovska in Skopje, Macedonië, een hondje in huis te nemen dat al een tijd op een binnenplaatsje leefde. Niet in staat haar poten te gebruiken. Eerst had ze een gebroken bekken en toen het de goede kant op leek te gaan, bleek ze een ehrlichia infectie te hebben en kon ze al haar pootjes niet meer gebruiken. Als iemand ervaring heeft met dit soort ziektebeelden en wat eraan kan worden gedaan, laat het ons alsjeblieft weten. En als je kunt helpen met een donatie, zou dat ook geweldig zijn.
Hierboven vind je de link naar haar fundraiser en naar haar eigen pagina.
Doneren kan ook naar IBAN NL69ABNA0533602041 BIC ABNANL2A t.n.v. Stichting Angel’s Choice, Geesteren, The Netherlands
Vergeet niet erbij te zetten dat het voor Kaja is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s