Son Ce has a bright future

Son Ce adopted 10102015Son Ce 21092015 1

Happy news: Son Ce has recovered substantially from his paralysis while being cared for at the home of a volunteer of Animalia Ohrid, Macedonia. And he was adopted by a woman who loves cats.
We have stopped the fundraiser, because there is no need for further medical expense. The amount that has been raised, 50 euro in total, has been used for his medical and daily care. Thank you, dear supporters!

Goed nieuws: Son Ce is grotendeels hersteld van zijn verlamming terwijl hij werd verzorgd door een van de vrijwilligers van Animalia Ohrid in Macedonië. En hij werd geadopteerd door een vrouw die gek is op katten.
We hebben zijn fundraiser stopgezet, omdat er geen verdere medische kosten zullen zijn. Het bedrag dat is opgebracht, 50 euro totaal, is gebruikt voor zijn medische en dagelijkse verzorging. Hartelijk dank, lieve donateurs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s