Handicapped Bino is at his new home

20151013_162151 Bino 14102015 1

Handicapped Bino from Rescue for Animals in Bitola, Macedonia, has travelled to his new home. I was so happy to finally hold him at Schiphol Airport. He slept on the bed in his new home and snored away. Thanks to all the people who donated towards his transport. Without you this would not have been possible.

Gehandicapte Bino van Rescue for Animals in Bitola, Macedonië, is inmiddels aangekomen in zijn nieuwe huisje. Ik was zo blij dat ik hem eindelijk in mijn armen mocht houden op Schiphol. Hij mocht lekker op bed slapen in zijn nieuwe huis en snurkte erop los. Hartelijk dank aan alle mensen die hebben meebetaald aan zijn transport. Zonder jullie zou dit niet mogelijk zijn geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s