Another dog that needs help urgently: Boy

Boy 09102015 3And another dog that needs our help: Boy. Hit by a car. Left immobilized in the streets of Skopje, Macedonia, for five days! Left to die. Left to rot. Nobody wanted to help this poor soul. Silvija cannot foster another handicapped dog since she already has three: Teo, Zaga and the new one Kaja. She took Boy to vet Marin. Xrays were made: thoracic spinal stenosis and an injury to the pelvis. He didn’t want to eat, so he got IV with fluids and nutritients. He has to stay at the clinic… For the first month of medical care, boarding at the clinic, food, etc. we need 300 euro. This is his fundraiser: https://www.youcaring.com/boy-injured-dog-451929
This is his own page: Boy wants to walk again

En weer een hond die onze hulp nodig heeft: Boy. Aangereden en niet meer tot bewegen in staat. Vijf dagen lang lag hij op straat in Skopje, Macedonië. Aan zijn lot overgelaten tot de dood erop volgt, om weg te rotten. Niemand wilde deze stakker helpen. Silvija kan hem niet in huis nemen, want ze heeft al drie gehandicapte honden: Teo, Zaga en de nieuwe Kaja. Ze nam Boy mee naar dierenarts Marin. Röntgenfoto’s lieten zien dat hij stenose in de wervelkolom heeft en een bekkentrauma. Hij wilde niet eten, dus kreeg hij een infuus met vocht en voedingsstoffen. Hij moet in de kliniek blijven… Voor de eerste maand medische zorg, verblijf en voer hebben we 300 euro nodig. De link naar zijn fundraiser staat hierboven, net zoals de link naar zijn eigen pagina.
Donaties kunnen ook naar IBAN NL69ABNA0533602041, BIC ABNANL2A, t.n.v. Stichting Angel’s Choice en vermeld a.j.b. dat het voor Boy is.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s