Donations

voerbakken Bianca

On happy days we receive donations: money and sometimes items the animal rescuers need badly. Such as these: four sets of dog shoes for handicapped Teo, Zaga, Kaja and Tomce, stainless steel bowls (one for Nena at Angelcats Sanctuary and the others for Animalia Ohrid) and several shirts/sweaters for Kaja. Thank you, Bianca!

We zijn blij met alle donaties, geld of spullen die de dierenredders heel goed kunnen gebruiken, zoals deze: vier sets hondenschoentjes voor gehandicapte Teo, Zaga, Kaja en Tomce, rvs bakken (eentje voor Nena bij Angelcats Sanctuary en de rest voor Animalia Ohrid) en verschillende shirts/truitjes voor Kaja. Dankjewel, Bianca!

  dog shoes bianca hondenshirts Bianca

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s