Zaga is making progress

Zaga 20102015 2

Handicapped Zaga was castrated two weeks ago. After the castration she seems to be more mobile than ever since she was found paralysed near the graveyard of Skopje, Macedonia. Let’s hope progress continues.
And let’s hope she will find a loving forever home in Western Europe soon.

Gehandicapte Zaga werd twee weken geleden gecastreerd. Het lijkt wel alsof ze na de castratie meer in beweging is dan ooit sinds ze verlamd werd gevonden bij de begraafplaats van Skopje, Macedonië. Laten we hopen dat ze nog verder vooruit gaat. En laten we vooral ook hopen dat ze gauw een liefdevol eigen thuis vindt in West-Europa.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s