Rescue for Animals no longer supported

As from yesterday Angel’s Choice no longer supports Rescue for Animals run by the Blazevski sisters in Ohrid and Bitola, Macedonia, at their request. Angel and I wish them and their animals a happy healthy future. We are happy we found their Bino a very loving home.

Sinds gisteren steunt Angel’s Choice niet langer Rescue for Animals van de gezusters Blazevski in Ohrid en Bitola, Macedonië, op hun verzoek. Angel en ik wensen hen en hun dieren een gelukkige en gezonde toekomst. We zijn blij dat we voor hun Bino een zeer liefdevol thuis hebben weten te vinden.

logo Blazevska

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s