Pretty boy Ginger wants a home


Ginger is looking for a home! He was nursed back to health by Angelcats Sanctuary in Skopje, Macedonia. When he came he was emaciated and couldn’t use his hind legs. Recently he was diagnosed as FIV cat, but this doesn’t mean he cannot have a long and happy and healthy life. The virus is only transferred by blood, that’s why most people prefer not to have a FIV cat when they have other cats in the house. Please give this nice looking young man a home!

Ginger is op zoek naar een eigen huisje! Hij werd goed verzorgd door Angelcats Sanctuary in Skopje, Macedonië. Toen hij kwam was hij uitgemergeld en kon hij zijn achterpootjes niet gebruiken. Recentelijk is gebleken dat hij een FIV kat is, maar dit betekent niet dat hij geen lang en gelukkig en gezond leven kan leiden. Het virus wordt alleen via bloed overgedragen, daarom willen de meeste mensen die al katten hebben liever geen FIV kan erbij hebben. Wie wil deze knappe jongeman een thuis bieden?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s