Harness for Kaja fits perfectly

The harness for Kaja has arrived at her home. It fits perfectly. Silvija wil experiment with leashes to lengthen the handles in order to make it no longer necessary for her to bend all the time. Next time she will put shoes on the hind feet to protect them. The harness for Kaja was bought in the UK with money from her fundraiser. The coats were bought with money from an anonymous supporter (we were able to buy 60 coats all together) The shoes were donated by Bianca. The vitamin treats and shampoo were part of a big donation from angel Marija. And Emma was so kind as to take these items with her from Amsterdam to Skopje.

Het tuigje voor Kaja is bij haar aangekomen. Het past perfect. Silvija gaat kijken hoe ze met een riem of zo de handvatten kan verlengen zodat ze niet langer zo hoeft te bukken. De volgende keer krijgt Kaja ook schoentjes aan haar achtervoetjes om ze te beschermen. Het tuigje voor Kaja werd gekocht in Engeland met geld van haar fundraiser. De jasjes werden gekocht met geld van een anonieme donateur (we konden in totaal 60 jasjes kopen) De schoentjes werden gedoneerd door Bianca. De vitaminesnoepjes en shampoo maakten deel uit van een grote donatie van engel Marija. En Emma was zo aardig om dit allemaal mee te nemen van Amsterdam naar Skopje.

zending spullen Emma november 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s