Donations have arrived in Macedonia

20151108_144836   20151108_144844 20151108_144851 20151108_144921

We were very lucky to receive a big donation of Beaphar products, a heap of comforters/blankets, money to buy about 60 coats for dogs, two dozen small dog hoodies and sweaters, several sets of shoes and boots. Part of the donation was already sent to Angelcats Sanctuary and Animalia Ohrid in October last. Some items arrived at Dog Rescue Gastarovska earlier this week and now again part of the donation reached the rescue organisations in Skopje Macedonia. The donations for Animalia Ohrid will get there next week. In picture three you can see the goodies that were meant to go to Rescue for Animals in Ohrid and Bitola, but they let us know they do not want to receive these. Instead the goodies went to Angelcats Sanctuary to be used by themselves for the cats in their shelter or by volunteer animal rescuers they work with.
Big thanks to Marija, Agnes, Bianca, Anonymous and Angel herself for the donations!

We hebben echt mazzel gehad dat we een grote donatie Beaphar producten hebben ontvangen en ook nog eens een stapel dekbedden, geld om 60 hondenjasjes te kopen, een stuk of 20 kleine hoodies en truitjes, verschillende setjes schoenen en laarsjes. Een deel hiervan kwam in oktober jl al aan bij Angelcats Sanctuary en Animalis Ohrid. Enkele spullen arriveerden begin deze week bij Dog Rescue Gastarovska. En nu is er weer een deel aangekomen bij de organisaties in Skopje Macedonië. De donaties voor Animalia Ohrid komen daar volgende week aan. In foto 3 kun je zien wat werd verzonden voor Rescue for Animals in Ohrid en Bitola, maar die organisatie heeft aangegeven deze niet te willen ontvangen. Daarom zijn ze afgeleverd bij Angelcats Sanctuary voor eigen gebruik of om te verdelen onder de vrijwilligers en dierenredders waarmee ze samenwerken.
Enorm bedankt Marija, Agnes, Bianca, Anoniem en Angel zelf voor de donaties!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s