Boy is walking again!

Wonderful news: Boy has completely recovered from his injuries. He arrived at the vet clinic of Marin in Skopje, Macedonia, just over one month ago after he had been lying immobile on the streets for five days. He had been hit by a car and surely would have died if Silvija had not rescued him. Also big thanks to the people who donated for his therapy and stay at the vet clinic: Anonymous and Agnes. He was neutered before he went back outside again, because there was no other place for him to go. He will be supervised by several people. Silvija is trying to find him a real home, because he is really a sweet big dog. If anyone of you is interested in adopting him, please let us know!

Heel goed nieuws: Boy is helemaal hersteld van zijn verwondingen. Ruim een maand geleden werd hij opgenomen in de kliniek van dierenarts Marin in Skopje, Macedonië, nadat hij vijf dagen onbeweeglijk op straat had gelegen. Hij was aangereden en zou zeker zijn gestorven als Silvija hem niet had gered. Heel veel dank ook aan de anonieme donateur en Agnes. Hij werd gecastreerd voordat hij de straat weer opging, omdat er geen andere plek voor hem was. Hij wordt door enkele mensen in de gaten gehouden en gevoerd. Silvija probeert een thuis voor hem te vinden, omdat het een lieve grote hond is. Als iemand van jullie hem wil adopteren, laat het ons weten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s