Smiling Tomce needs a real home

Tomce and his gang 112015

Tomce loves his wheelchair because he can go for walks with his friends. But we think that if he gets the right therapy he won’t need them anymore. He can stand on all fours and he wants to use his hind legs… Please consider adopting him and giving him a chance to walk on all fours again. This is his own fan page on Facebook: https://www.facebook.com/smilingTomce/?fref=ts

Tomce is gek op zijn rolstoel, omdat hij daardoor met zijn vriendjes kan gaan wandelen. Maar we denken dat hij zijn rolstoel niet meer nodig heeft als hij de juiste therapie krijgt. Hij kan op alle vier zijn poten staan en hij wil zijn achterpoten gebruiken… Wie wil hem adopteren en hem de kans om weer gewoon te lopen geven? Hierboven staat de link naar zijn eigen pagina op Facebook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s