Wheels from one dog to another

 

rolstoel Diana voor Tzuki from Bukarest 2.jpg

Sometimes we receive a donation including items we cannot send to the animal rescue organisations in Macedonia for various reasons (too heavy, too big, not allowed to import, etc.). We always try and find another organisation abroad or in the Netherlands that can use it. A while ago Diana gave us the wheelchair of her deceased dog and some other items. These went to the private sanctuary of Jessica in Germany. Her handicapped dog Tzuki from Bukarest didn’t have his own wheelchair yet. It needed some adaptation and now it is ready for use. Isn’t it great the way we can help each other helping animals?!

Soms ontvangen we een donatie en zitten daar spullen tussen die we niet kunnen opsturen naar Macedonië om uiteenlopende redenen (te zwaar, te groot, mag niet worden ingevoerd, etc.) We proberen altijd een andere organisatie in binnen- of buitenland te vinden die we er blij mee kunnen maken. Een tijdje geleden gaf Diana ons de rolstoel van haar overleden hondje met nog enkele andere spullen. Alles is naar de privé opvang van Jessica in Duitsland gegaan. Haar gehandicapte hondje Tzuki uit Boekarest had nog geen rolstoel. Na enige aanpassing is het nu klaar voor gebruik. Is het niet geweldig hoe we elkaar kunnen helpen bij het helpen van dieren?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s