Zaga is becoming more mobile

zaga 22112015 2

Zaga is becoming more mobile! I wish she was offered a nice loving home in the Netherlands or Belgium with somebody who can take her to hydrotherapy and acupuncture. That will speed up her progress. She will make some family a very special pet!

Zage wordt steeds mobieler! Kreeg ze maar een fijn, liefdevol thuis aangeboden ergens in Nederland of België bij iemand die haar hydrotherapie en acupunctuur kan (laten) geven. Ze zal echt een waardevolle gezinsuitbreiding zijn!

More pictures and video’s on her own page: https://www.facebook.com/savezaga/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s