Belco, Mini and Ginger travelled to the Netherlands

On the 23rd of November Belco, Mini and Ginger arrived in the Netherlands. Belco is the dog from Skopje that was shot in May last, had surgery, revalidated and is walking again. He was supposed to go to a forever home, but the adoption fell through. He is very sweet, social, ok with kids and cats… Mini is from Animalia Ohrid, one of the first dog that entered their shelter. Nobody in Macedonia wanted to adopt this sweet dog. She is in foster care now, getting used to living in a home with a family and waiting for her loving adopter to find her.
At Angelcats Sanctuary a miracle happened to Ginger: he was paralysed when he arrived but after some time and lots of TLC he started walking again. Unfortunately two snap tests confirmed he has FIV. He is in foster care now with a couple that already has some FIV cats. Like Belco and Mini he is waiting for his forever home.

Op 23 november kwamen Belco, Mini en Ginger in Nederland aan. Belco is de hond uit Skopje die in mei werd beschoten, werd geopereerd, revalideerd en weer loopt. Hij zou geadopteerd worden, maar dat ging niet door. Hij is erg lief, sociaal, goed met kinderen en katten…  Mini komt bij Animalia Ohrid vandaan, een van de eerste honden die in hun shelter belandde. Niemand in Macedonië wilde deze lieverd adopteren. Ze verblijft nu bij een opvanggezin, waar ze mag wennen aan het leven in een huis bij mensen in afwachting van de liefdevolle adoptant.
Bij Angelcats Sanctuary gebeurde er een wonder: Ginger was verlamd toen hij aankwam, maar na enige tijd en veel liefdevolle zorg ging hij weer lopen. Helaas wezen twee sneltesten uit dat hij FIV heeft. Hij woont nu bij een opvanggezin dat al enkele FIV-katten heeft. Net als Belco en Mini wacht hij op zijn gouden mandje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s