Tedy’s wheelchair has arrived

The wheelchair for Tedy has arrived at her home in Skopje, Macedonia. It took her mom a while to get the red tape sorted out, but here it is. Thanks to the wonderful anonymous sponsor.
We can’t wait for pictures and videos of Tedy and her wheels. It probably will take her a while getting used to it, because she has been waiting for it for 2,5 years! Let’s not forget she is available for adoption, because her family wants her to have a better life than they can give her.
https://www.facebook.com/help.tedy/?fref=ts

Tedy at the vet after the accident

De rolstoel voor Tedy is aangekomen bij haar thuis in Skopje, Macedonië. Het duurde even eer alles qua invoer was geregeld, maar hier is die dan. Met dank aan de geweldige anonieme sponsor heart-emoticon
We wachten ongeduldig op foto’s en video’s van Tedy en haar rolstoel. Het zal wel even duren eer ze eraan gewend is, want ze wacht er al 2,5 jaar op! Laten we vooral ook niet vergeten dat ze ter adoptie is, want degenen die haar nu opvangen willen een beter leven voor haar dan zij kunnen geven.
https://www.facebook.com/help.tedy/?fref=ts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s