RIP Tom

12286033_10204834411970258_921200239_n

On the 25th of November Tom died. Animalia Ohrid found him not so long ago wandering the streets. Blind, deaf, with a tumor on his paw. They were going to make him strong again for surgery on his paw, but instead his condition became worse and worse. His body gave up. I so much wanted to find him a loving home to spend the last years of his life with lots of cuddles and tidbits. At least you didn’t die alone and unloved, because Vildana and Kliment took care of you in their shelter.
RIP sweet Tom!

Verdrietig nieuws over Tom: hij is gestorven op 25 november 2015.
Animalia Ohrid vond hem nog niet zo lang geleden toen hij op straat zwierf. Blind, doof, met een tumor onder zijn voet. Ze gingen hem weer opknappen zodat hij eraan kon worden geopereerd, maar zijn conditie werd steeds slechter. Zijn lichaam kon niet meer. Ik had zo graag een liefdevol thuis voor hem gevonden waar hij zijn laatste jaren veel knuffels en lekkere hapjes had gekregen. Hij is in ieder geval niet alleen gestorven en hij heeft liefde gekregen, want Vildana en Kliment zorgden voor hem in hun shelter.
RIP lieve Tom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s