Kaja’s wheelchair has arrived

Kaja’s wheelchair has arrived! Yes, it has four wheels… this is because Kaja cannot use her front legs properly yet. This wheelchair will help her revalidating, getting the use of her front legs back again. And then she will be able to use a wheelchair with two wheels and be even more mobile again. We want to thank Candee from the USA for the generous donation. 

Kaja’s rolstoel is aangekomen! Ja, deze rolstoel heeft vier wielen… dit is omdat Kaja haar voorpoten nog niet goed kan gebruiken. Deze rolstoel helpt bij haar revalidatie. Als ze weer kracht in haar voorpoten heeft, dan kan ze een rolstoel met twee wielen gebruiken en nog mobieler worden. Bij dezen willen we Candee uit de VS bedanken voor haar grote donatie.

Kaja’s own page at Facebook: https://www.facebook.com/Kaja-is-dying-to-be-mobile-again-503259563178375/?fref=ts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s