Donations always needed and appreciated

Animal rescuers always need ‘stuff’: blankets, food bowls, towels, ointments, gloves, collars, leashes, supplements, toys, dog coats, bandages, et cetera et cetera. Stuff that maybe lies in your closet, unused, no longer needed… please take a look in your closet, attic, store room, shed and if you see anything that can be useful to animal rescuers, please let us know! We are more than happy to receive them and send them to the animal rescuers Angel’s Choice supports.
In this case thank you to Tess and Claire, Barbara and Andrea, and Agnes.
Mensen die dieren opvangen hebben altijd spullen nodig: dekens, voerbakken, handdoeken, zalf, handschoenen, halsbanden, riemen, speeltjes, hondenjasjes, verbandmiddelen, enzovoorts enzovoorts. Spullen die misschien wel in jouw kast liggen, ongebruikt, niet langer nodig… neem eens een kijkje in jouw kast, op zolder, in de voorraadkast, schuur… en als je iets ziet dat de dierenredders kunnen gebruiken, laat het ons weten! We nemen het graag in ontvangst en zorgen ervoor dat het terecht komt bij de dierenredders die Angel’s Choice steunt.
In dit geval hartelijk dank voor Tess en Claire, Barbara en Andrea, en Agnes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s