Poor Bettie

Bettie 27122015

Bettie was attacked by a dog. Her tail was broken and Angelcats Sanctuary in Skopje, Macedonia, was waiting for her to recover from the attack before they brought her to the vet to have the tail amputated. However after a few days the tail started swelling and she was rushed to the vet for an emergency amputation. On Xmas day she had to be rushed to the vet once again because she was bleeding heavily from the wound. The vet had to re-stich it and found out she has no feeling in this part of her back indicating nerve damage. Let’s pray her nerves and skin will heal fully.

Bettie was aangevallen door een hond. Haar staart was gebroken en Angelcats Sanctuary in Skopje, Macedonië, wachtte tot ze enigszins was bijgekomen alvorens haar staart te laten amputeren. Maar na een paar dagen werd haar staart steeds dikker en werd ze met spoed naar de dierenarts gebracht voor de amputatie. Op Eerste Kerstdag moest ze weer met spoed naar de dierenarts, omdat ze veel bloed verloor. De dierenarts hechtte de wond opnieuw en ontdekte dat ze in dit deel van haar rug geen gevoel heeft, wat op een zenuwbeschadiging wijst. Laten we hopen dat haar zenuwen en huid snel helemaal herstellen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s