How to prevent atrophy in paralysed legs

At Dog Rescue Gastarovska in Skopje, Macedonia, Silvija takes care of several handicapped dogs. This also included daily massage and nerve stimulation to prevent atrophy of the paralysed legs. She was not trained to do this, but developed her own method by just doing it. And with very good results according to vet Marin, who treats a lot of handicapped dogs at his clinic.

Bij Dog Rescue Gastarovska in Skopje, Macedonië, zorgt Silvija voor enkele gehandicapte honden. Dit houdt ook in dat ze dagelijks massage en zenuwstimulerende oefeningen krijgen om atrofie van de verlamde pootjes te voorkomen. Ze is niet hiervoor opgeleid, maar heeft haar eigen methode al doende geleerd. En met goede resultaten aldus dierenarts Marin, die veel gehandicapte honden in zijn kliniek ziet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s