Sick people :-(

Belcho 30122015

Belcho, a cat of Betty who collaborates with Angelcats Sanctuary in Skopje was hit by a car intentionally by her neighbour. He was brought in critical condition to the vet on December 30th, 2015. He survived the night. Nothing is broken, but it is too soon to tell anything about the internal damage.

Belcho, een kat van Betty die met Angelcats Sanctuary in Skopje samenwerkt, werd opzettelijk aangereden door haar buurman. Hij werd op 30 december 2015 in kritieke toestand naar de dierenarts gebracht. Hij heeft de nacht overleefd. Er is niets gebroken, maar het is nog te vroeg dag om iets te kunnen zeggen over de inwendige verwondingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s