Leo’s new year wish

Leo 10122015 Leo was saved from being put to sleep by Silvija Gastarovska. His teeth and fur were a big mess. His teeth still are, because he is to old to endure anesthesia. Due to good quality food and supplements vitamines fish oil etc his skin started to regenerate and his coat is slowly gowing with greater quality and health. The vet suggested that it is best to help him in this process by taking him to a groomer and getting a full treatment and a short fur cut as well as a bath with a special shampoo for this skin changing condition. Silvija’s friend Ivana told us that it was possible to buy a grooming discount coupon from discount offers on grouper.mk Thanks to a supporter a coupon could be purchased. In the new year Leo will go to the groomer for the full treatment.
Below a picture of him when he was picked up by Silvija at the vet where he was left to be put to sleep. Above a picture of how he is looking at the moment.   
FB_IMG_1445514304475

Dankzij Silvija Gastarovska kreeg Leo geen spuitje. Zijn gebit en vacht waren werkelijk heel slecht. Zijn gebit is dat nog steeds, omdat hij te oud is voor een narcose. Maar dankzij goed voer, supplementen, vitamines en zalmolie is zijn huid aan het herstellen en wordt zijn vacht ook mooier. De dierenarts adviseerde dit herstelproces te versnellen door hem te laten scheren en een bad te geven met een speciale shampoo. Silvija’s vriendin Ivana vertelde dat er op dit moment een grouponactie is: 10 euro voor de hele behandeling bij een trimsalon. Dankzij een donateur kon de coupon al worden gekocht. Bovenaan dit bericht een foto van Leo hoe hij na enkele weken verzorging bij Silvija eruit ziet. De tweede foto is genomen toen ze hem ophaalde bij de dierenarts waar hij zou worden ingeslapen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s