Especially made for Angel’s Choice

1519588_1188840807810995_1214999640350081202_o The adopter of blind cat Ochko, Sonja de Laet, made these silver pendants for the shop of Angel’s Choice. In no time six of them were sold. Only the two dogs on the right are still available at 10 euro each. In the shop on this website only a limited number of items are offered for sale. All items for sale can be found here

De adoptant van blinde kat Ochko, Sonja de Laet, maakte deze zilveren hangers speciaal voor de winkel van Angel’s Choice. In een mum van tijd waren er zes verkocht. Alleen de twee honden aan de rechterkant zijn nog beschikbaar. In de shop op deze website is slechts een beperkt deel van het aanbod te zien. Het volledige aanbod vind je hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s