Morning walks…

donatie 13 december 2015 Dierenkliniek Lochem One day in December Angel and I met Nadia and Ivy on our morning walk. We found out she is a vet assistant at Dierenkliniek Lochem, a town a few miles from our home village. And look what she brought us: many many pipets flea spot on treatment, Milbemax deworming tablets, eye cleaner, Kleen face, megaderm supplement for skin and fur, zitac tablets to treat gastritis and hypoallergen snacks. Also several products for birds or rodents, which we gave to Stichting Sannie Vleermuis in the Netherlands.
Op een dag in december kwamen Angel en ik Nadia en Ivy tegen op onze ochtendwandeling. We ontdekten dat zij dierenartsassistente is bij Dierenkliniek Lochem, een stadje niet ver bij ons vandaan. En kijk wat ze ons heeft gebracht: heel veel pipetten vlooien spot on, Milbemax ontwormingstabletten, oogreiniger, Kleen face, megaderm supplement voor huid en haar, zitac tabletten voor gastritis en hypoallergene snacks. Ook enkele producten voor vogels en knaagdieren, die we hebben gegeven aan Stichting Sannie Vleermuis in Nederland.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s