Hope for the future

The last post of this year is a video of little Kaja. When Kaja came to live at Dog Rescue Gastarovska in Skopje a few months ago she could not move even one leg. She could only lie on her side. Silvija started massaging her and stimulating her nerves. We got her a four wheeled chair to help her revalidating. And look how she is doing now. Let’s hope progress continues!
Het laatste bericht van dit jaar is een video van de kleine Kaja. Toen Kaja enkele maanden geleden bij Dog Rescue Gastarovska in Skopje kwam wonen kon ze nog niet eens een pootje bewegen. Ze kon alleen maar op haar zij liggen. Silvija begon met masseren en zenuwstimulatie. Wij zorgden voor een rolstoel met vier wielen. En kijk hoe goed ze het nu al doet.

Kaja 11102015 5
This is how she was on arrival, October 2015.

kaja 08122015
December 2015.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s