Tedy’s first steps with her wheels

On December 1st, 2015, Tedy is practising with her wheelchair. She has been paralysed for 2,5 years so it is a big change for her. The first time in her wheels was very difficult, but the second time she understood what it was all about and enjoyed it.

Op 1 december 2015 oefent Tedy met haar rolstoel. Ze is al 2,5 jaar verlamd, dus het is een grote verandering voor haar. De eerste keer in haar rolstoel was erg moeilijk voor haar, maar de tweede keer begreep ze hoe het moest en had ze er plezier in.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s