Zaga can walk even run again

Silvija Gastarovska gives all the handicapped dogs every day exercises and massage. This keeps atrophy in the paralysed legs away, stimulates the nerves and helps recovering if possible. When Zaga was found at the cemetary of Skopje we were afraid she would lose her legs because of the deep wounds. The vet said she would never be able to walk again. Thanks to the professional and never ending care of Silvija and the donations that enabled her to pay the bills of the vet and buy good food, vitamins, supplements, ointments, bandages and other necessities today you can see Zaga walking… even running. Hurray!
We hope this will make it easier to find her a loving home with people who can continue giving Zaga the therapy and make her run even faster!
More video’s of Zaga walking and her history on her own fan page: Help save Zaga’s legs and life

Silvija Gastarovska geeft alle gehandicapte honden iedere dag oefeningen en massage. Dit voorkomt atrofie in de verlamde pootjes, stimuleert de zenuwen en stimuleert herstel waar mogelijk. Toen Zaga werd gevonden op de begraafplaats van Skopje waren we bang dat ze haar pootjes zou verliezen vanwege de enorm diepe wonden. De dierenarts zei dat ze nooit meer zou kunnen lopen. Dankzij de professionele en voortdurende zorg van Silvija en de donaties die haar in staat stelden de dierenarts te betalen en goed voer, vitamines, supplementen, zalf, verband en andere benodigdheden te kopen kunnen jullie vandaag Zaga zien lopen… ze rent zelfs. Hoera!
We hopen dat het nu makkelijker wordt om een liefdevol thuis voor haar te vinden die kunnen doorgaan met deze therapie voor Zaga zodat ze nog harder zal kunnen rennen!
Op de eigen Facebook pagina van Zaga vind je meer filmpjes, foto’s en informatie. Zie de link hierboven.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s