Please help us bring Hana where she belongs: home!

Hana big face.jpg
We have wonderful news! Hana, the husky girl with leishmania from Skopje, Macedonia, has been offered a home by a wonderful couple in Belgium. Last year she was found in poor condition by Ivana Miseva. It turned out she has leishmania. We organized a fundraiser and were able to send her the medicin milteforan. The leishmania is under control now (cannot be cured), but still nobody in Macedonia wanted to adopt her. No need anymore, because she has a home offer from Belgium.
Hana will need medicine all her life and bloodanalysis every 6 months.Transport from Macedonia to Belgium is quite expensive and because the adopters face medical expenses for as long as Hana lives, we want to help them by raising at least part of the costs for transport. We would also like to give them the medicine allopurinal for the first few months.
Total costs for vaccinations, chip, passport, veterinary certificate, plane tickets for Hana and her human companion, 2 packages of allopurinol: 340 euro.
This is her fundraiser: https://www.youcaring.com/hana-huskymix-girl-with-leishmania-498939

We hebben geweldig nieuws! Hana, het husky meisje met leishmania uit Skopje, Macedonia, mag verhuizen naar België. Een geweldig stel wil haar adopteren. Vorig jaar werd ze in slechte conditie gevonden door Ivana Miseva. Ze bleek leishmania te hebben. We hebben een fundraiser georganiseerd en konden het medicijn milteforan opsturen. De leishmania is nu onder controle (kan niet worden genezen), maar niemand in Macedonië wilde haar adopteren. Dat hoeft nu niet meer, want ze krijgt een huis aangeboden in België. Hana moet haar hele leven medicijnen slikken en elk half jaar moet haar bloed worden onderzocht. Het vervoer van Macedonië naar België is vrij duur en omdat de adoptanten medische onkosten hebben zo lang Hana leeft, willen we hen helpen door in ieder geval een deel van de transportkosten te betalen. We willen ook het medicijn allopurinol geven voor de eerste maanden.
De totale kosten voor vaccinaties, chip, paspoort, veterinair uitreisdocument, vliegtickets voor Hana en begeleider en twee pakjes allopurinol bedragen 340 euro.
De link naar haar fundraiser staat hierboven.
Overmaken naar IBAN NL69ABNA0533602041 t.n.v. Stichting Angel’s Choice o.v.v. Hana kan ook. Dan komt deze donatie als offline donatie op de fundraiser pagina te staan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s