Poor Olly

Olly 06012015

Poor Olly was hiding under the bonnet of a car and got oil all over him. Besides this he is suffering from ear mites, urethritis and penile infection, constipation, dehydration and severe bronchopneumonia. He is only a few months old. At Angelcats Sanctuary he was washed a few times, but the oil is very sticky. At the vet he got antibiotics, vitamins and IV. He needed help urinating and moving his bowels. Let’s hope he will get better soon.

De arme Olly verschool zich onder de motorkap van een auto en kwam helemaal onder de olie te zitten. Hij heeft last van oormijt, urethritis, ontstoken penis, constipatie, uitdrogingsverschijnselen en zware ontsteking van de bronchiën en longen. Bij Angelcats Sanctuary hebben ze hem een paar keer gewassen, maar de olie is nogal plakkerig. Bij de dierenarts kreeg hij antibiotica, vitamines en een infuus. Hij heeft hulp nodig bij het plassen en poepen. Laten we hopen dat hij gauw opknapt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s