A bag with goodies

We received this bag from Anna. It was filled with cat toys and syringes.
The bag will be for sale in Angel’s Choice shop, the cat toys will go to Angelcats Sanctuary and the syringes will be divided between Angelcats Sanctuary and Dog Rescue Gastarovska both in Skopje, Macedonia, to administer medicines orally and to feed kittens and puppies. Thank you Anna!

We kregen deze tas van Anna, vol met kattenspeeltjes en spuiten.
De tas wordt verkocht in de shop van Angel’s Choice, de kattenspeeltjes gaan naar Angelcats Sanctuary en de spuiten worden verdeeld tussen Angelcats Sanctuary en Dog Rescue Gastarovska voor het oraal toedienen van medicijnen en het voeren van kittens en puppy’s. Dankjewel, Anna!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s