Tomce and his harness

Tomce harnas 1 09012016.jpg

In this picture you see Tomce and the harness that supports his hind part while walking in the shelter of Animalia Ohrid. Let’s hope he will get more muscle strength in his hind legs! Big thanks to the people who donated towards his harness. By the way: he is still looking for a home!

Op deze foto’s kun je Tomce en zijn tiltuigje zien, dat het achterste deel van zijn lijf ondersteunt bij het lopen in de shelter van Animalia Ohrid. Laten we hopen dat hij zo meer spierkracht in zijn achterpoten krijgt.
Hartelijk dank aan de mensen die voor het tuigje doneerden.
Tussen twee haken: hij is nog steeds op zoek naar een eigen huis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s