Presents from the USA

toys from Lynn Statz

A package with stuffed cat toys travelled all the way from the USA to Angelcats sanctuary in Skopje, Macedonia. I know there are also other rescue organisations that receive gifts like these and others from time to time. Lynn is the person behind this. She makes small packages with stuff she already has or has bought for just a few bob. Sometimes toys. Sometimes blankets or baskets (remember the kittenbaskets Angelcats received some time ago?) or ointments. Then she sells other stuff to pay for the postage. Maybe you question the gift she has made. Well, let me tell you this: the animals and their rescuers love it! Thank you, Lynn! 

Een pakketje met pluchen kattenspeeltjes reisde helemaal vanuit de VS naar Angelcats Sanctuary in Skopje, Macedonië. Ik weet dat ook andere rescue organisaties dergelijke cadeautjes krijgen van tijd tot tijd. Lynn is degene die hierachter zit. Ze maakt kleine pakketjes van spulletjes die ze al heeft of voor weinig geld koopt. Soms speeltjes. Soms dekentjes of mandjes (weten jullie nog dat Angelcats een keer van die leuke kittenmandjes kreeg?) of zalf. Dan verkoopt ze andere spullen om de postzegels te kunnen betalen. Misschien vraag je je af wat de zin van zo’n cadeautje is. Nou, ik kan je vertellen dat de dieren en hun redders er heel blij mee zijn! Dankjewel, Lynn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s