Facilitating fundraisers

fundraiser In some countries you cannot get a PayPal account, which is needed to start a fundraiser at e.g. Youcaring.com And if people want to send you a small donation, let’s say 10 euro, then they have to pay a fee to their bank and the receiver has to pay a fee to his or her bank. Together the bank fees exceed the donation. Which means the banks earn money whereas the sponsor and the receiver lose money. That’s why Angel’s Choice facilitates fundraisers for animal rescue organisations in such countries.
We just started a fundraiser for Hope. A little dog that was shot and during her stay at a no kill shelter she got severe wounds. Now she is at a wonderful foster home. She needs a wheelchair, diapers, ointments, vitamins, bandages, good food, the lot. Please take a look at her page  like the page, share her story and donate if you can.

In sommige landen kunnen mensen geen PayPal account openen en dat hebben ze juist nodig om een fundraiser te organiseren op bijvoorbeeld een platform als youcaring. com En als mensen hen een kleine donatie willen sturen, bijvoorbeeld 10 euro, dan moeten ze een commissie aan hun eigen bank betalen en de ontvangen moet een commissie aan zijn of haar bank betalen. Bij elkaar bedragen de commissies meer dan het gedoneerde bedrag. Oftewel de banken verdienen eraan en de donateur en de ontvanger verliezen geld. Daarom faciliteert Angel’s Choice fondsenwerving voor rescue organisaties in dergelijke landen. We zijn net een fundraiser gestart voor Hope. Een hondje dat werd neergeschoten en gedurende haar verblijf in een no kill shelter vreselijke wonden opliep. Ze is nu bij een geweldige opvangmama. Ze heeft een rolstoel nodig, luiers, zalf, vitamines, verband, goed voer, alles… Neem een kijkje op haar pagina, like de pagina, deel haar verhaal en doneer als je kunt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s