Parcel for Hope

On its way to little Hope, the dog shot in Montenegro: 6 large antibiotic ointments and 2 A&D ointments for her groin area to heal & protect her skin that were donated by Elaine in USA and sent to us (they are in the blueish bags), two dog coats (hopefully she has not grown too much), spot on flea treatment, deworming granulates and vitamin drops. The chewey sticks are from Angel’s own stash and she doesn’t mind at all.

20160110_111507[1]

Op weg naar de kleine Hope, het hondje dat in Montenegro werd neergeschoten: 6 grote tubes antibioticazalf en 2 tubes vitaminezalf om de huid rond haar edele delen te beschermen en helen gedoneerd door Elaine in de VS en naar ons opgestuurd (verpakt in de blauwige zakjes), twee hondenjasjes (hopelijk is ze niet te hard gegroeid), vlooienpipetten, ontwormingsgranulaat en vitaminedruppels. De kauwstaafjes komen uit Angels eigen voorraad en dat vindt ze prima.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s