Worries about Orange

Update on Orange at Angelcats Sanctuary: the biochemical analysis shows that her liver and kidneys are failing her more and more. Surgery (teeth extraction) is not possible due to her condition. I am glad we could send the Ipakitine for her last December. This will help her at least a little bit. We are looking into the possibilities of sending medicine to fight her anemia.

Nieuws over Orange bij Angelcats Sanctuary: de biochemische analyse laat zien dat haar lever en nieren het langzaam begeven. Een operatie (tanden trekken) is niet mogelijk in deze conditie. Ik ben blij dat we in december Ipakitine hebben kunnen sturen. Dat zal in ieder geval voor een beetje verlichting zorgen. We onderzoeken de mogelijkheid om medicijnen tegen de bloedarmoede te sturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s