Bunny can be treated now

12463829_10207082378931658_636647205_n

The lab results for Bunny show that he is suffering from ehrlichia and anaplasma, both diseases are transferred by ticks. He is being treated with antibiotics now. Let’s hope this will take away all his medical problems. Silvija from Dog Rescue Gastarovska was able to pay the blood work and the antibiotics thanks to a donation! The tests cost about 50 euro and this investment make it possible to treat the dog. Isn’t it great we can help a dog like Bunny with a donation?!
De labresultaten laten zien dat Bunny ehrlichia en anaplasma heeft. Beide ziekten worden overgebracht door teken. Hij wordt nu behandeld met antibiotica. Laten we hopen dat al zijn medische problemen nu als sneeuw voor de zon verdwijnen. Silvija van Dog Rescue Gastarovska kon het laboratorium en de antibiotica betalen dankzij een donatie! De testen kosten circa 50 euro en deze investering heeft behandeling mogelijk gemaakt. Is het niet geweldig dat we een hond als Bunny kunnen helpen met een donatie?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s