Bought with shop money

gisto

At the end of Januari 2016 sales in the shop of Angel’s Choice provided the money to buy 5 containers of Irish Cal for Animalia; заштита, помош и вдомување животни; Охрид 1 container 180 grams Ipakitine for cats with kidney problems for Angelcats sanctuary and a package of vitamine tablets for dogs. Please buy in the shop of Angel’s Choice and enable us to buy much needed items like these: https://www.facebook.com/media/set/…

Verkopen in de winkel van Angel’s Choice leverden eind januari 2016 het geld op om 5 emmertjes Gistocal te kopen voor Animalia Ohrid, 1 pot 180 gram Ipakitine voor katten met nierproblemen voor Angelcats Sanctuary en een doosje vitaminetabletten. Als jij ook in de winkel van Angel’s Choice koopt, stel je ons in staat om dit soort broodnodige producten te kopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s