Anny – shot while being pregnant – donations needed

12648097_10154531489024097_1208685490_n

Anny, found on the streets of Skopje with paralysed hind legs. Angel’s Choice was asked for help. Silvija Gastarovska helped. It appeared Anny was shot and pregnant. The bullet missed her womb so the babies inside her were not harmed. The bullet damaged her spine on its way out of her body. Anny is cared for at Dog Rescue Gastarovska
Donate if you can: PayPal angelschoicenl@gmail.com and mention it is for Anny

Anny, gevonden op straat in Skopje met verlamde achterpootjes. Angel’s Choice werd gevraagd om hulp. Silvija Gastarovska bood hulp. Anny bleek te zijn beschoten en zwanger. De kogel scheerde rakelings langs haar baarmoeder met baby’s, maar beschadigde haar ruggengraat op de weg naar buiten. Anny wordt verzorgd bij Dog Rescue Gastarovska.
Donaties zijn welkom via PayPal: angelschoicenl@gmail.com en zet je er dan bij dat het voor Anny is?
Overmaken naar IBAN NL69ABNA0533602041 t.n.v. Stichting Angel’s Choice kan ook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s