From foster doggie to forever doggie

Ohrid mag blijven

On January 27th 2016 we got wonderful news: little Ohrid is no longer a foster doggie, she is an adopted doggie. She travelled from Macedonia to Belgium on the ticket of Sofia, the little puppy that died unexpectedly a few days before the flight to her rescuers in Belgium. These people were a bit afraid that their other bitch dog would not like Ohrid as well, but look at them. They have bonded for life.
Op 27 januari 2016 kregen we het geweldige nieuws dat de kleine kleine Ohrid niet langer een opvanghondje is, maar een geadopteerd hondje. Ze reisde van Macedonië naar België op het ticket van Sofia, de kleine pup die onverwachts overleed enkele dagen voor ze naar haar Belgische redders zou reizen. Deze mensen waren een beetje bang dat hun andere teefje niet goed met Ohrid zou kunnen opschieten, maar kijk nou toch: ze zijn dikke vriendinnen voor het leven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s