RIP little warrior Cali

Cali RIP
On January 15th 2016 Cali’s heart stopped beating yesterday at De Kattenbrigade Opvang She was rescued by Angelcats sanctuary in Macedonia last summer with severy injuries. Her owners had not treated her after she had been hit by a car even though she was taking care of her babies.
Early October I brought her from Schiphol Airport to her forever home in Belgium. We didn’t expect ‘forever’ to be this short. Way too short. She died of kidney failure autopsy revealed. All our care and love could not undo what others did to her.  Run free, dear Cali
Op 15 januari 2016 stopte Cali’s hartje met kloppen bij De Kattenbrigade. Afgelopen zomer werd ze gered door Angelcats Sanctuary in Macedonië met ernstige verwondingen. Haar baasjes hadden haar niet laten behandelen nadat ze was aangereden en ze kittens had.
Begin oktober bracht ik haar van Schiphol naar haar thuis in België. We hadden niet verwacht dat dit maar voor zo kort zou zijn. Veel te kort. De autopsie maakte duidelijk dat ze aan nierfalen is overleden. Al onze zorg en liefde waren niet genoeg om goed te maken wat anderen haar hebben aangedaan. Je kunt weer naar hartelust rennen, lieve Cali

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s