Disaster struck at De Kattenbrigade

In the night of February 15th – February 16th 2016 disaster struck at De Kattenbrigade in Belgium. They take care of about 60 cats, most of them handicapped. Cali and Tokito from Angelcats sanctuary went to live with them last year. In the fire 13 cats and 2 dogs died. Angel’s Choice raised money for De Kattenbrigadeand was able to send 48 kilo of Royal Canin gastro dietary kibble for their handicapped cats and some boxes of intrasite gel for wound care. Just to be clear: only money donated and earmarked for De Kattenbrigade was used for this. De Kattenbrigade.

In de nacht van 15 op 16 februari 2016 sloeg sloeg het noodlot toe bij De Kattenbrigade in België. Zij zorgen voor ongeveer 60 katten, de meeste zijn gehandicapt. Cali en Tokito van Angelcats Sanctuary gingen bij hen wonen afgelopen jaar. In de brand zijn 13 katten en 2 honden omgekomen. Angel’s Choice zamelde geld in voor De Kattenbrigade en kon 48 kilo Royal Canin gastro dieetbrokjes en enkele dozen intrasite gel voor wondbehandeling laten bezorgen. Voor alle duidelijkheid: alleen donaties die specifiek voor De Kattenbrigade werden gedaan, zijn hiervoor gebruikt.

http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2618489/2016/02/16/Tien-kittens-sterven-in-woningbrand-in-Buggenhout.dhtml

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s