Garo needs a home

This is Garo, who was protected by Belco on the streets of Skopje, Macedonia. You can see them together in one of the pictures. Just like Belco he lived the first part of his life in his home until his owners got fed up with him. Wouldn’t it be great if he could live in a loving home again just like Belco and no longer be a stray dog?! He is about 2 years old, friendly, ok with dogs, not with cats. He is medium sized (about 15 kilo).

Dit is Garo, die door Belco werd beschermd toen ze samen op straat leefden in Skopje, Macedonia. Net zoals Belco woonde hij in het begin van zijn leven in een huis tot zijn baasjes hem zat werden. Zou het niet geweldig zijn als hij net als Belco bij lieve baasjes in een huis kan wonen en niet langer op straat hoeft te zwerven?! Hij is ongeveer twee jaar oud, vriendelijk, ok met honden, niet ok met katten. Het is een middelmaatje (ongeveer 15 kilo).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s