Wow – lots of goodies!

Greta De Laat from Belgium collected a lot of goodies and Miroslava Shorak brought them to the office of Angel’s Choice. All items will be distributed amongst the organisations that are supported by Angel’s Choice: Dog Rescue Gastarovska in Skopje, Angelcats Sanctuary in Skopje and Animalia in Ohrid, all in Macedonia.
Greta De Laat uit België verzamelde heel veel spullen en Miroslava Shorak bracht ze naar het kantoor van Angel’s Choice. Alle spullen worden verdeeld onder de organisaties die door Angel’s Choice worden gesteund: Dog Rescue Gastarovska in Skopje, Angelcats Sanctuary in Skopje en Animalia in Ohrid, alle in Macedonië.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s