You cannot save them all – RIP Orange

orange crop

Sometimes animals make a miraculous recovery and sometimes you have to let them go… On february 12th 2016 Orange of Angelcats sanctuary went over the rainbow bridge. She fought and we fought… Special medicines were taken to her, but it was not meant to be.
A few days before I talked with Maja and Ruzica about her and the probability she would not see the end of this week. And how we struggle and shed tears so often… Ruzica said Angelcats Sanctuary is like a hospital: they get a lot of ill cats, not healthy cats. And in a hospital it is not uncommon for people/cats to die… not all patients get better and can leave the hospital on their own feet.
RIP sweet Orange.
Soms herstellen dieren op wonderbaarlijke wijze en soms moet je ze laten gaan… Op 12 februari 2015 ging Orange van Angelcats Sanctuary over de regenboogbrug. Zij vocht en wij vochten… Speciale medicijnen werden ingevlogen, maar het heeft niet zo mogen zijn.
Enkele dagen ervoor sprak ik met Maja en Ruzica over haar en de waarschijnlijkheid dat ze de eind van de week niet zou halen. En hoe we worstelen en vaak tranen laten… Ruzica zei dat je Angelcats Sanctuary kunt vergelijken met een ziekenhuis: er komen veel zieke katten, niet gezonde katten. En in ieder ziekenhuis is het niet ongebruikelijk dat mensen/katten sterven… niet alle patiënten worden beter en kunnen op hun eigen benen/pootjes verlaten.
RIP lieve Orange

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s