Blind, deaf, skinny and deserted

Tom 19102015 1 Tom 19102015 2

Tom was found wandering the streets of Ohrid. Abandoned after living indoors for 6 or 7 years. He is blind, deaf, skinny and has a tumour on one of his paws. Animalia Ohrid takes care of him now and we are looking for somebody who will take care of him for the rest of his life. As soon as his condition is better the tumour will be removed. Donations are needed to pay for his medical care!

Tom liep te dwalen in Ohrid. Op straat gezet na 6 of 7 jaar binnen te hebben gewoond. Hij is blind, doof, mager en heeft een gezwel op een van zijn poten. Animalia Ohrid zorgt nu voor hem en we zoeken iemand die voor hem de rest van zijn leven wil zorgen. Zodra zijn conditie beter is wordt het gezwel verwijderd. Donaties zijn nodig om zijn medische zorg te betalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s