Lucky but not for long…

zending oktober 2015jasjes oktober 2015 via Biancazending oktober 2015

We have been very lucky because we received several boxes of Beaphar products and a donation to buy dog coats. But please don’t think that we no longer need donations…. every month money is needed for food, vaccinations, medical care and other necessities. At the shelter of Animalia Ohrid there are about 40 dogs now (including Mona’s puppies) and more on their way, at Rescue for Animals in Bitola and Ohrid there are over 90 dogs and cats, Angelcats Sanctuary in Skopje takes care of over 50 cats (in their sanctuary and in the streets) plus Nena and her puppies, Silvija Gastarovska in Skopje takes care of four handicapped dogs, several smaller dogs and has boxes full of newborn puppies dropped at her doorstep every few weeks. Buying items from Angel’s Choice shop gives us money that is passed on to the animal rescues organisations and individuals that Angel’s Choice supports. Some of the items (mainly jewelry) are put up for sale by animal rescuers themselves from their own collection or hand made. You can find the shop with the basic items on this site and on Facebook you can see a lot more items: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1087914141236996.1073741832.1064727706888973&type=3
(You don’t have to be active on Facebook to see them – just look at them and send an email to angelschoicenl@gmail.com if you want to buy something)

We hebben erg veel geluk gehad omdat we enkele dozen met Beaphar producten en een donatie voor hondenjasjes hebben gekregen. Maar denk alsjeblieft niet dat we geen donaties meer nodig hebben… iedere maand is er geld nodig voor voer, vaccinaties, medische zorg en andere zaken. In de shelter van Animalia Ohrid verblijven nu zo’n 40 honden (inclusief de puppy’s van Mona) en er komen er nog meer aan. Bij Rescue for Animals in Bitola en Ohrid wonen meer dan 90 honden en katten. Angelcats Sanctuary in Skopje zorgt voor meer dan 50 katten (deels in opvang, deels op straat) plus Nena en haar puppies. Silvija Gastarovska in Skopje verzorgt vier gehandicapte honden, enkele kleinere honden en krijgt iedere paar weken wel een doos pasgeboren puppy’s op de stoep. Door dingen uit de shop van Angel’s Choice te kopen geef je ons geld dat wij weer doorgeven aan de organisaties en mensen in Macedonië die Angel’s Choice steunt. Sommige artikelen (voornamelijk sieraden) worden te koop aangeboden door de dierenredders zelf en komen uit hun eigen collectie of zijn door hen gemaakt. Je kunt de shop met de basisartikelen op deze site vinden en op Facebook staan nog veel meer artikelen. Zie de link hierboven. Je hoeft niet actief te zijn op Facebook om in de shop te kijken. Bestellingen kunnen via email naar angelschoicenl@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s