Sweety went from her foster home to her forever home

20151024_161311 20151024_161329

Today Sweety left her foster home with Monique and Fred. Her new dad Wessel came to pick her up to take her to her forever home, also in the Netherlands. Have a happy life, Sweety girl! Thank you Monique and Fred for fostering her. Thank you Mirte Madelief and Wessel for adopting her.

Vandaag verliet Sweety haar opvangmandje bij Monique en Fred. Haar nieuwe papa Wessel haalde haar op en nam haar mee naar haar gouden mandje, ook in Nederland. Heb een fijn leven, Sweety meisje! Dankjewel Monique en Fred voor de opvang. Dankjewel Mirte Madelief en Wessel voor haar adoptie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s